Announcement

Collapse
No announcement yet.

Need help having problem can't solve

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #16
    tried that no luck
    its a routing issue i'm fairly sure so yea
    every other online game is running fine
    can send admin or someone a copy of trace route for any extra info

    Comment


    • #17
      this 1 of the 3 clowns who whined to remove res cap and cant even log in rofllllll

      how r u liking the staff help btw? scale of 1 to 10
      1:Rasaq> i scrub really hard with toilet paper so little pieces of it get stuck to my anus hair and then later on when im watching tv i like to pull them out slowly because it feels pretty good

      1:Mutalisk> heard that n1111ga okyo got some DSLs

      Paradise> No names but there's actually a black man in the arena right now.

      Jones> MAAAAN1111GA UCHIHA

      Paradise> NO NAMES. NOT A SINGLE NAME.....but 3/6 of the players on Force are of a certain descent. I will not go any further.

      Comment


      • #18
        Originally posted by rothe View Post
        I guess your saying hook my smart phone up to the wireless home network dl conti and try to play?
        Ok will try that.
        I mean share your phone's connection with your computer and see if you can play over 4G without issues.

        iPhone has Personal Hotspots. Android must have something similar.

        -Wirah (Method/Mefod)

        Comment


        • #19
          Ok will try that have android will take a while though. Thanks for the help

          Comment


          • #20
            Originally posted by rothe View Post
            Ok will try that have android will take a while though. Thanks for the help
            If you find the game works fine over 4G while using your phone's connection you'll know for sure that it's your ISP that has an issue - which I suspect is the case.
            -Wirah (Method/Mefod)

            Comment


            • #21
              Contacted ISP someone coming out.
              But its strange that every other game I have runs fine and has low ping other than this one. Steam and Origin along with all B.Net games run fine under 30 ping like TW used to run.
              Oh well will find out for sure in a few days.
              Thank you everyone for the help and your time.
              Was not expecting nice feedback like I got so thank you again.

              Will try again in a few days when ISP tech comes out.

              Comment


              • #22
                Could it be a video card setting that was changed in the last update to drivers?
                If so what would cause this and how would I go about fixing it or checking if that is the issue?
                Nvidia 970
                Still getting horrible pings and trace route doesnt make any sense but if anyone else has run into this would like feed back please.


                Actually reading a old post it may be the video card settings. Are there any specific settings I need to check?
                Both on the card 970. Monitor. Cables (HDMI) or anything along those lines?
                Or even the control panel settings?
                I know I have been a pain these last few days and again thank you to everyone for your time and help.
                TBH I really only pub so yea yall have been good to a pubber thanks.
                Last edited by rothe; 08-28-2016, 02:30 PM.

                Comment


                • #23
                  Did you fix it rothe? If not.. try using a virtual ip. I've heard that can sometimes do better than using your if they are messing up on ur end.
                  TWDT-J CHAMPION POWER 2018
                  TWDT-B CHAMPION POWER 2018
                  TWDT TRIPLE CROWN MEMBER POWER 2018
                  TSL TRIPLE CROWN FINALIST 2018
                  TSLD CHAMPION 2018
                  TSLB CHAMPION 2018

                  Comment


                  • #24
                    Yes thank you for asking figured out what did it
                    -Video card update had nothing at all to do with yalls end i was way wrong there i guess-
                    Runs fine but Have to tweak the settings just right and cant get any res i want its a setting some where but for the life of me i cant find the one to double or make the res I used to play on again update reset all settings on all games which dam them has been a pain fixing each game individually.
                    SS is running beautifully like the champ it is for over 16 years now thought it was yall because of the vpn my retard behind was using. The 0 packet loss should have lit a bulb in my head anyway
                    Just have to fix out how to get the res i had before
                    I got hooked on that res now i cant give it up lol sad bit is i played it for so long i forgot the settings or what the exact numbers were lol

                    anywhoo
                    thx again for checkup how about some music for everyone? Long live the subspace trenchwars.


                    Comment


                    • #25
                      Found solution to problem

                      If anyone runs into this problem in future just drop me a pm had to change some files around but got it back

                      Got my res back thus smiles

                      Comment

                      Working...
                      X